Besplatna dostava

Kod odabira načina dostave sada možeš odabrati besplatnu dostavu za Grad Zagreb (poštanski broj 10000) za narudžbe od 200 ili više kuna. Narudžbe zaprimljene do 12:00 sati isporučuju se isti dan, a kasnije zaprimljene slijedeći radni dan ako su svi proizvodi na stanju, u suprotnom biti ćete obaviješteni o mogućem terminu dostave.

Što je LED ?

LED (Light Emitting Diodes) svjetlosne diode temelje se na poluvodičima koji pretvaraju električnu struju direktno u svjetlost, za razliku od žarulje sa žarnom niti koja mora proizvesti toplinu koja onda daje svjetlost. Sastoji se od nekoliko slojeva poluvodičkog materijala. Nasuprot žaruljama sa žarnom niti, koje proizvode kontinuirani spektar, LED emitira frekvenciju svjetlosnog spektra za koju je napravljen, odnosno daje svjetlo određene boje. Boja svjetla ovisi o korištenom materijalu.

LED rasvjetna tijela imaju vijek trajanja čak do impresivnih 100 000 radnih sati, što prevedeno znači da su u stanju neprekidno osvjetljavati prostor gotovo 4100 dana odnosno nevjerojatnih 11 godina, a kako tehnologija napreduje tako se i vijek trajanja LED rasvjetnih tijela produljuje!

Iz dana u dan se, sve više i više, tradicionalna rasvjetna tijela poput žarulja sa žarnom niti, halogenih ili fluorescentnih žarulja zamijenjuju se LED rasvjetnim tijelima.

Glavni razlog ovakve pojave je niz prednosti LED tehnologije u odnosu na tradicionalnu rasvjetu koje LED rasvjetna tijela čine višestruko učinkovitijima za većinu različitih upotreba, uključujući i one u težim uvjetima rada.